Na kavi z zanamko, ki je pred kratkim izbrala, da ji blefaroplastika, polepša veke

Kakšen mesec po tem, ko je znanki blefaroplastika pomladila obraz, sva se končno, dobili na kavi. Če sem popolnoma iskrena, sem jo komaj prepoznala, saj je bila res popolnoma drugačna. Ker je že precej starejša, se ji je že zelo poznalo na obrazu in je imela povešene tako zgornje kakor spodnje veke in je delovala ne kar precej utrujena, temveč tudi starejša, kakor je bila v resnici.

Sedaj ji pa blefaroplastika zagotovo vzela, vsaj deste let, če ne celo več. Prav vesela sem bila zanjo, ampak mislim, da je bila ona še bolj vesela, ker se ji je prav zelo videlo po nasmeh na obraz, ki ga je imela neprestano. Sploh si ne predstavljam, kako srečen je lahko nekdo, ko mu blefaroplastika ali pa karkoli drugega naredi tako pozitivno spremembo. Jaz vem, da bi bila neizmerno srečna, če bi se mi kaj takega pripetilo. Zlasti po tem, ko bi že skorja obupala nad tem, da bi mi karkoli lahko pomagala. Ona je nad tem kar obupala že. Čeprav je vedela, da blaferoplastika obstaja, se je popolnoma prepričala, da je to nekaj, kar njej ne more pomagati in niti ni šla preverit na pregleda, kaj bi ji lahko strokovnjaki svetovali. Potem sem je pa nekako le prepričala in se je odločila, da bo preverila pri specialistih, ali je blefaroplastika res morda nekaj, kar bi ji lahko pomagalo.

Na kavi z zanamko, ki je pred kratkim izbrala, da ji blefaroplastika, polepša veke

Ko se je vrnila iz pregleda, mi je sporočila, da se je tudi naročila na poseg. Sicer čez pol leta, ker si prej ni mogla tega privoščiti, zaradi ostalih stroškov. Ko je šla na poseg se nekaj časa po tem, ni imela časa dobit, ker je imela še neko delo na enem projektu in je morala najprej to zaključiti, preden si je lahko vzela čas. Najprej sem mislila, da zato, ker ji je blefaroplastika naredila kakšen stranski učinek, ampak menda ni imela nobenih sprememb, razen to, da je bila videti precej lepše.