KRAŠKA VINSKA CESTA

PONUDNIKI - ŠTANJEL

Restavracija in enoteka Grad Štanjel

Katjuša Ščuka
Štanjel 1a
6222 Štanjel

+386 5 769 01 18
+386 31 683 256
gradstanjel.gostinstvo(at)siol.net

  • Hrana
  • Stekleničenje
  • Odprta vina
  • Klet

Vinarstvo Hočevar

Alojz Hočevar
Štanjel 39
6222 Štanjel

+386 5 769 02 36
+386 40 900 033
vinohocevar(at)gmail.com

  • Odprta vina
  • Degustacija
  • Klet

Vina Kobal

Ivo Kobal
Štanjel 55
6222 Štanjel

+386 5 769 10 15
+386 41 524 912
ivo.kobal(at)siol.net

  • Odprta vina
  • Degustacija
  • Klet
  • Stekleničenje

Vina Uhelj

Bojan Uhelj
Štanjel 119
6222 Štanjel

+386 5 769 00 77
+386 41 372 041
vina.uhelj(at)hotmail.com

več o ponudniku...>>

  • Odprta vina
  • Stekleničenje

Vina Švagelj

Ivo Švagelj
Štanjel 152
6222 Štanjel

+386 5 769 01 46
+386 31 317 047
ivo.svagelj(at)gmail.com

  • Odprta vina
  • Degustacija
  • Klet
  • Stekleničenje

Čebelarstvo Trobec

Grozdan Trobec
Štanjel 149a
6222 Štanjel

+386 5 769 00 55
+386 40 295 859
cebelarstvotrobec(at)yahoo.com

Več o ponudniku...>>

Med
01.03.2019

OSMICE NA PRIMORSKEM

Na spletni strani www.osmice.info najdete vedno ažurne informacije o vseh odprtih osmicah...


Cat: Aktualne novice - SI, Aktualne novice - IT, Aktualne novice - EN
go to Archive ->

Zemljevid ponudnikov

avgust
po to sr če pe so ne
31 29 30 31 1 2 3 4
32 5 6 7 8 9 10 11
33 12 13 14 15 16 17 18
34 19 20 21 22 23 24 25
35 26 27 28 29 30 31 1

KRAŠKA VINSKA CESTA

Kraška vinska cesta povezuje skoraj 170 ponudnikov kraških dobrot in se razprostira nad Tržaškim zalivom. Vinska pot poteka po apnenčasto posuti Kraški planoti, ki jo prekriva zemlja terra rossa. Tu so doma kraška burja in najtoplejši sončni žarki. Zaradi vremensko ugodnih dejavnikov si je na zamolkli rdeči prsti svoj prostor utrdila trta, ki ponuja odlično grozdje in vrhunska vina. Del celotne zgodbe so še kleti oziroma "hrami", ki očarajo vsakega obiskovalca. Nekatere so vklesane v živo skalo, druge urejene v kraških jamah, spet tretje je ustvarila pridna človeška roka. V vsakem pravem kraškem hramu ne sme manjkati niti dobra mesnina, ki počasi in vztrajno zori ter pridobiva okus in značaj Krasa.

Prijava na e-obvestila

E-Obvestila