KRAŠKA VINSKA CESTA

PONUDNIKI - AVBER

Izletniška kmetija »Oru«

Davorin Jagodič
Avber 2
6210 Sežana

+386 5 768 51 00
+386 41 529 660
anet6jagodic(at)gmail.com

Več o ponudniku...>>

  • Hrana po dogovoru
  • Odprta vina
  • Degustacija
  • Klet
  • Stekleničenje

Vinska klet pr’ Kosovih

Boris Kos
Avber 5a
6210 Sežana

+386 5 768 52 52
+386 41 614 196
milos.kos(at)siol.net
www.vinakos.si

Vinska klet Orel

Alenka Orel
Avber 10
6210 Sežana

+386 5 768 50 03
+386 41 752 924
Opens window for sending emailmatjaz.orel(at)gmail.com
www.vinskakletorel.com

več o ponudniku...>>

  • Odprta vina
  • Degustacija
  • Klet
  • Stekleničenje

Kmetija Fabjan

Egon Fabjan
Avber 12 in 14
6210 Sežana

+386 5 768 50 02
+386 31 684 115
kmetija.fabjan(at)gmail.com

../?id=170

več o ponudniku...>>

  • Odprta vina
  • Degustacija
  • Stekleničenje

Turistična kmetija Francinovi

Bruno Ukmar
Avber 21
6210 Sežana

+386 5 768 51 20
+386 41 730 698
info(at)ukmar.si
www.ukmar.si

  • Prenočišča
  • Hrana
  • Odprta vina
  • Degustacija
  • Klet
  • Stekleničenje
01.03.2019

OSMICE NA PRIMORSKEM

Na spletni strani www.osmice.info najdete vedno ažurne informacije o vseh odprtih osmicah...


Cat: Aktualne novice - SI, Aktualne novice - IT, Aktualne novice - EN
go to Archive ->

Zemljevid ponudnikov

oktober
po to sr če pe so ne
40 30 1 2 3 4 5 6
41 7 8 9 10 11 12 13
42 14 15 16 17 18 19 20
43 21 22 23 24 25 26 27
44 28 29 30 31 1 2 3

KRAŠKA VINSKA CESTA

Kraška vinska cesta povezuje skoraj 170 ponudnikov kraških dobrot in se razprostira nad Tržaškim zalivom. Vinska pot poteka po apnenčasto posuti Kraški planoti, ki jo prekriva zemlja terra rossa. Tu so doma kraška burja in najtoplejši sončni žarki. Zaradi vremensko ugodnih dejavnikov si je na zamolkli rdeči prsti svoj prostor utrdila trta, ki ponuja odlično grozdje in vrhunska vina. Del celotne zgodbe so še kleti oziroma "hrami", ki očarajo vsakega obiskovalca. Nekatere so vklesane v živo skalo, druge urejene v kraških jamah, spet tretje je ustvarila pridna človeška roka. V vsakem pravem kraškem hramu ne sme manjkati niti dobra mesnina, ki počasi in vztrajno zori ter pridobiva okus in značaj Krasa.

Prijava na e-obvestila

E-Obvestila